Games downloaden: waar en hoe.



DownloadDevil.com

Beoordeling: ster5


DownloadDevil is strikt genomen niet gespecialiseerd in games. Wel is het zo dat ze een groot aanbod van games hebben. Dat is de reden dat we deze site gereviewd hebben. En niet voor niets want DownloadDevil beschikt over een behoorlijke collectie games. Voor ruim 3$ per maand bij een jaarabonnement krijg je toegang tot een grote collectie bestanden. Je hebt voor dat geld een onbeperkte toegang tot de collectie met games, films, muziek en software.

DownloadDevil werkt er al sinds 1999 aan om de grootste downloadservice op het internet te worden. De site ziet er goed verzorgd uit en de technische support is redelijk snel en goed. In het begin is het wat moeilijk om je weg te vinden in het grote gevarieerde aanbod. Dat is meteen het enige echt negatieve punt aan deze site: af en toe is het even zoeken omdat er zoveel mogelijkheden zijn. De site heeft een wat eigenzinnige uitstraling. Laat je hierdoor echter niet misleiden want de service is snel en professioneel.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de beschikbaarheid van de bestanden. Als je van plan bent regelmatig de nieuwste games te downloaden dan is deze site een echte aanrader.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

downloaddevil


Overzicht

Prijs 3.35$ per maand (jaar abb.)
Soorten gamesRPG,shooters,action,adv.,sim.,sports
FormatenPC
Operating S.Windows 98/2000/ME/XP & Mac